Bekerkampioenschap: halve finales bekend

Voor het Rijssens bekerkampioenschap zijn alle 4 kwart-finales inmiddels gespeeld. En daar zaten toch wel enkele opvallende uitslagen bij. Zo verloor Jan Brinkman van voormalig clublid Geert Poortman, die het schaken blijkbaar nog niet is verleerd. Martijn van den Belt is in goede doen in 2020, hij schakelde Mark van Sandijk uit. Dat vervolgens voormalig clublid Jan-Willem Timmerman won van jeugdlid Max Hoekstra was wellicht geen verrassing. Maar dat de winnaar van 2018 én 2019, Egbert Stegeman, werd uitgeschakeld door Rein Lingeman, zullen vele insiders zeker níet hebben voorspeld.

De loting voor de halve finales, koppelde de volgende spelers aan elkaar:

Martijn van den Belt – Rein Lingeman

Geert Poortman – Jan-Willem Timmerman

Via de link https://www.schaakclubrijssen.nl/senioren/beker-toernooi/ kunt U het volledige toernooi tot nu toe bekijken.

Geef een reactie