Externe verrichtingen

De Schaakclub Rijssen heeft dit seizoen 3 teams ingeschreven voor de SOS-competitie.

Rijssen 1 – 8-tallen komt uit in de 2e klasse E. Het team is ten opzichte van vorig jaar op 1 positie gewijzigd: Jan-Willem Lingeman heeft de plaats overgenomen van Sander Koster.

In de 1e ronde was Rijssen vrij en in de 2e ronde kwam Raalte 1 op bezoek. Een tegenstander van formaat, wat ook blijkt uit de uitslag: 1,5-6,5. Jan-Willem Lingeman liet een fraaie winstpartij noteren en Ferald van Loo boekte een spectaculaire remise. Meer zat er niet in. Of zoals Gerrit-Jan Leppink het in de groepsapp cryptisch omschreef: “een goed begin is het halve werk, blijft dus de helft over voor een slecht begin”!

Klik op de volgende link voor meer info: https://sosc.netstand.nl/scores/index/11#division_173

Rijssen 1 – 4-tallen is een nieuw team en bestaat uit de jeugdleden Arjen Kruimer, Jan Geert-Meulenkolk, Diederick Haase en Matthias Kruimer. Het team speelt in de 3e klasse B en in de 1e ronde werd er gelijk gewonnen: de uitwedstrijd tegen Almelo 3 werd 1-3 winnend afgesloten.

Klik op de volgende link voor meer info: https://sosc.netstand.nl/scores/index/12#division_198

Rijssen 2 – 4-tallen is hetzelfde team als het kampioensteam van afgelopen seizoen: Wim van de Maat, Marinus Waanders , Gerben Smit en Rick Beltman. Ze zijn ingedeeld in de 4e klasse B. In ronde 1 werd er met 2-2 gelijk gespeeld tegen Almelo 5.

Klik op de volgende link voor meer info: https://sosc.netstand.nl/scores/index/12#division_206

Voor alle 3 teams geldt: het seizoen is nog lang….

Geef een reactie