Start Bekerkampioenschap

Op donderdag 24 oktober gaat het jaarlijkse door de Schaakclub Rijssen georganiseerde bekertoernooi weer van start. Elke (huis)schaker uit Rijssen kan deelnemen aan dit toernooi! Oud-leden van de Schaakclub Rijssen zijn uiteraard van harte welkom! Ook is dit toernooi bij uitstek geschikt om kennis te maken met de Schaakclub Rijssen en haar leden.

Er wordt gespeeld volgens het knock-out systeem en via een vrije loting worden de partijen voor de 1e ronde vastgesteld. In 4 of 5 rondes (afhankelijk van het aantal deelnemers) wordt uitgemaakt wie dit jaar de titel: ‘Bekerkampioen Schaakclub Rijssen 2019-2020’ en de bijbehorende wisselbeker in ontvangst mag nemen! De 2e ronde staat voor donderdag 12 december op het programma.

Het speeltempo is 1,5 uur per persoon voor de gehele partij (is één van beide spelers jonger dan 18 jaar, dan is het speeltempo 1 uur per persoon).

De aanvang is 20.00 uur.

Voor nadere informatie en aanmelden kan men contact opnemen met de wedstrijdleider: Jan Smit, tel. 06-21262178, email: wedstrijdleider@schaakclubrijssen.nl.

Deelname is ook voor niet-leden gratis!

Geef een reactie