Eerste ronde bekertoernooi senioren gespeeld

Afgelopen donderdag 26 oktober is de eerste ronde van het Rijssens bekertoernooi gespeeld. Aan de eerste ronde van dit toernooi deden dit seizoen 21 deelnemers mee. Onder wie ook enkele oude bekenden van club, zoals Marinus Waanders, Egbert Stegeman, Rein Lingeman en Rutger Baan. Ook jeugdlid Jurian Brinks was weer van de partij.

Vanwege de afwezigheid van de vaste lootjes trekker Marinus Waanders, verzorgde dit keer Wim van de Maat de loting. Aangezien we een oneven deelnemersaantal hadden moest er 1 speler vrijgeloot worden. Het lot viel op de bekerwinnaar van vorig jaar, die dus direct geplaatst was voor de volgende ronde. De eerste ronde zorgde direct voor de nodige mooie en spannende partijen.

Aangezien er voor de kwartfinale 8 schakers nodig zijn is er geloot voor een tussenronde. Deze ronde wordt gespeeld voor of op 14 december 2017.

Voor de uitslagen én de loting van de tussenronde, ga naar het item ‘Bekertoernooi’ onder het kopje ‘Senioren’. Hier is ook de historie van het bekertoernooi te zien.