Trekking Grote Clubactie

Donderdag 8 december heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Clubactie. In het kader van ons jubileum heeft ook de Schaakclub Rijssen dit jaar hier aan mee gedaan.

Het is dus mogelijk dat uw 1 of meerdere loten heeft gekocht.

Grote prijzen zijn er op de door ons verkochte loten helaas niet gevallen, maar op 2 lotnummers is wel een relatief kleinere prijs gevallen.

Het betreft de lotnummers 0406618 en 0406718. Op deze 2 beide lotnummers is een "1 film van Pathé Thuis" gevallen. Verzilveren van deze prijs kan via de website van De Grote Clubactie  https://clubactie.nl/overclubactie (klik op het tabblad "Prijzen").

Op deze site kan men ook de volledige trekkingsuitslag nazien en via een lotchecker controleren of er een prijs op een bepaald lot is gevallen.

De winnaar(s) van de weliswaar kleine prijs worden hierbij gefeliciteerd en iedereen die 1 of meerdere loten heeft gekocht worden namens de Schaakclub Rijssen hiervoor hartelijk bedankt.