Eerste ronde bekertoernooi senioren gespeeld

Afgelopen donderdag 20 oktober is de eerste ronde van het Rijssens bekertoernooi gespeeld. Aan de eerste ronde van dit toernooi deden 22 deelnemers mee. Van de 22 deelnemers waren er 6 deelnemers die op dit moment geen lid (meer) zijn van de club, waaronder oude bekenden als Marinus Waanders, veelvoudig clubkampioen Egbert Stegeman en D. Nijsink. Ook Hein Roosink, Dirk Ditzel en Randy te Morsche waren weer van de partij.

Traditiegetrouw verzorgde Marinus Waanders de loting. Over het algemeen koppelde Marinus spelers met min of meer hetzelfde niveau aan elkaar. Dit zorgde al in de eerste ronde van het toernooi voor de nodige spannende partijen.

Aangezien er voor de kwartfinale 8 schakers nodig zijn is er geloot voor een tussenronde. Deze ronde wordt gespeeld voor of op 15 december 2016.

Voor de uitslagen én de loting van de tussenronde, ga naar het item ‘Bekertoernooi’ onder het kopje ‘Senioren’. Hier is ook de historie van het bekertoernooi te zien.