GESLAAGDE REUNIE

De in het kader van het 65-jarig-bestaan van de Schaakclub Rijssen georganiseerde reünie werd een geslaagde happening.

Ruim 50 leden en oud-leden hadden zich afgelopen zaterdag (1 oktober), vanaf 15.00 uur, verzameld in ons clublokaal 't Honk. Na een kort welkomstwoordje werden er, onder het genot van een hapje en een drankje, vele herinneringen opgehaald. Via een beamer werden foto's getoond uit vervolgen tijden, er werd geprobeerd om de schaakpuzzels op te lossen (nog lang niet gemakkelijk) en uiteraard werd er zo links en rechts ook geschaakt. De hele middag speelde zich af in een informele sfeer en dat was ook de opzet van deze bijeenkomst, die werd afgesloten met een chinees buffet.

De jubileumcommissie kijkt derhalve terug op een gezellige evenement en gaat er van uit dat de aanwezigen dat ook zo hebben ervaren.

En ook via deze weg willen we iedereen nogmaals bedanken voor de inbreng tijdens deze reünie.

NB: de foto's worden nog toegevoegd.