Sfeerimpressie Jeugd uitje 2016

Zaterdag 11 juni .. de dag van het jaarlijkse uitje voor jeugdschakers. Een dag waarop het eens niet gaat om die verdekte paardvork, die (achteraf) toch vergiftigde pion, die slimme tussenzet, het onontkoombare mat achter de paaltjes of het overrompelende herdersmatje! Nee... het komt er nu echt op aan: SHOWBOWLING it is! Geen strijd op de 64 velden. Nee... een vals plat baantje met een uitnodigende goot is het decor! Omgeven door een lekker muziekje met een ware lasershow. Wat wil je nog meer op de vroege zaterdagochtend?!

Na de nodige opstartprobleempjes (of de zijbumpers toch maar niet omhoog konden:)) werden de eerste pionnen geslagen. Geen voorzichtig E3.. nee.. volop in de aanval op de meeste vooruitgeschoven pion! Na een aantal rondjes had iedereen de slag aardig te pakken en vielen de pionnen als bosjes.

Koffie, frisdrank, ranja... met dank aan de 40 kortingsbonnen (dankjewel Rick Beltman!) was het allemaal inbegrepen.

12:00uur! Etenstijd. Voor iedereen is er patat met een lekkere snack. Vrijwilliger Arjen Kruimer had ook nog gezorgd voor ijsjes, appelmoes en de nodige sauzen.

En dan nog het formele gedeelte: de diploma- en prijsuitreiking. Helaas is niet iedereen geslaagd, maar daarvoor zoeken we een oplossing. Een herkansing begin volgende seizoen hoort daar zeker bij! De geslaagden kregen - in het bijzijn van de ouders - hun diploma uitgereikt.

Bekers waren er voor Elisa Lingeman, Arjen Kruimer, Jan-Geert Meulenkolk (resp. de nrs 1,2 en 3 interne competitie) en voor Jan-Willem Timmerman (winnaar beker- en snelschaaktoernooi).

Om 14:00u is het alweer voorbij. Het was een leuke dag!

Zaterdagmiddag 18 juni (14:00u) hopen we nog te gaan straatschaken in het Centrum van Rijssen. Donderdag 1 september beginnen we weer aan een nieuw seizoen.

Tot dan - en een fijne zomertijd toegewenst!

SHOWBOWLING!


Handjes in de tuk..Zien we ze vliegen?


Focus en controle bij Jan-Geert...Hmmm...
Niet slecht voor een beginner


En natuurlijk moet er ook geklierd worden........


PARTY


Vol verwachting klopt mijn hart..
Jurian Brinks


Bijna klaar

Volgens mij was dit vóórdat de bumpers omhoog gingen..


De wisselbeker voor Elisa Lingeman!


V.l.n.r.: Arjen Kruimer (2e prijs), Elisa Lingeman (Clubkampioen), Jan-Geert Meulenkolk (3e prijs) en Jan Willem Timmerman (Beker- en snelschaakkampioen)


Clubkampioen Elisa Lingeman


 

 

 

 

 

 

 

Contact

Voorzitter:

Jan Brinkman
06-13412458

Wedstrijdleider:

Jan Smit
06-21262178

Secretaris:

Dirk-Jan van de Poppe
06-20474781

Paulus Potterstraat 13
7462 BC  RIJSSEN

Jeugdleider:

Martijn van den Belt
06-11810814