Kwartfinale bekertoernooi gespeeld

Op donderdag 28 januari is de kwartfinale van de beker gespeeld. De nog 8 overgebleven deelnemers van het toernooi streden om een ticket voor de halve finale.

Martijn van den Belt en Harmen Vosman speelden al een week eerder. Na een lange en spannende partij had Martijn uiteindelijk gewonnen.

De andere drie wedstrijden zijn afgelopen donderdag gespeeld. Oud-lid Jan Torn mocht het opnemen tegen Gerben Smit. Hij trok al snel de winst naar zich toe en plaatste zich daarmee vrij gemakkelijk voor de halve finale.

De partij tussen Jan Brinkman en Gert Jan Leppink ging wat dat betreft meer gelijk op. Na een spannende partij wist Jan Brinkman uiteindelijk de winst naar zich toe te trekken.

Hein Roosink wist uiteindelijk ook vrij gemakkelijk te winnen doordat Wim van de Maat in de fout ging. Door dameverlies was voor Wim een nederlaag onvermijdelijk.

Nadat de uitslagen bekent waren kon er geloot worden voor de halve finale. De halve finale wordt op of voor 10 maart gespeeld. De loting ziet er als volgt uit:

Wit

Zwart

Jan Torn

Hein Roosink

Voor alle uitslagen ga naar het item ‘Bekertoernooi’ onder het kopje ‘Senioren’.