Kwartfinale bekertoernooi senioren 28 januari

Op donderdag 28 januari zal de kwartfinale van de beker plaatsvinden. De indeling is als volgt:

Wit

Zwart

Gerben Smit

Jan Torn

Wim van den Maat

Hein Roosink

Harmen Vosman

Gert Jan Leppink

Alleen Hein Roosink, Jan Brinkman en Gert Jan Leppink hebben al een tweede (tussen)ronde er opzitten. De andere spelers hebben er nog maar 1 ronde opzitten.

Net als de eerste ronde beloofd de kwartfinale ook weer zeer spannende partijen op te leveren aangezien de tegenstanders allemaal van min of meer hetzelfde kaliber zijn. Wim van den Maat en Hein Roosink zijn namelijk op dit moment (na ronde 14) de nummers 14 en 13 (resp.) van de ranglijst, en Jan Brinkman als nummer twee gaat het opnemen tegen de huidige nummer 4 Gert Jan Leppink. Ook Martijn van den Belt tegen Harmen Vosman beloofd een kraker te worden.

De wedstrijden mogen in overleg met de wedstrijdleider eerder gespeeld worden dan de uiterste datum van 28 januari.